Koordinatori Për të Drejtën e Informacionit

Koordinatori për të drejtën e informimit i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Jonida Nanushi

Email: jonida.nanushi@postashqiptare.al
Tel: +355 4 2222315

Adresa:
POSTA SHQIPTARE sh.a
Drejtoria e Përgjithshme
Rruga Reshit Çollaku nr .4
Tirana, ALBANIA

Orari:
E Hënë – E Enjte: 08:00 – 16:30
E Premte: 08:00 – 14:00

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X